Σοκ στην ποδοσφαιρική Μεσσηνία με την είδηση του θανάτου του Κώστα Αργυρόπουλου. Ο 36χρονος βοηθός προπονητή στην ΑΕ Μάνης, κατέρρευσε στο γήπεδο Κάμπου κατά τη διάρκεια της προπόνησης το απόγευμα της Παρασκευής. Έσπευσαν δίπλα του για τις πρώτες βοήθειες οι άνθρωποι της ομάδας και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Κατά τη διάρκεια της διακομιδής του έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Κώστας Αργυρόπουλος, γνωστός και ως “Κόλκα” είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2018 λόγω προβλημάτων υγείας. Είχε αγωνιστεί σε πολλές ομάδες κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του διαδρομής μεταξύ των οποίων ο Μεσσηνιακός, Πάμισος, Θρασύβουλος, Παναιγιάλειος, Kυπαρισσία, Αναγέννηση Παραλίας, Πανθουριακός και ΑΕ Μάνης. Ο άτυχος 36χρονος ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού.
Πηγή: messinialive.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.