Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 22 χρόνων άφησε ο Νίκος Ζησιμόπουλος. Ο νεαρός πολίστας της ΝΕ Πατρών έφυγε από τη ζωή, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Ο Νίκος Ζησιμόπουλος είχε διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία τον Ιούνιο του 2019. Έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, άλλα ύστερα από τέσσερα χρόνια έφυγε από τη ζωή.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

