Ένας γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί στο σπίτι του. Πρόκειται για τον Γιάννη Παπανικολάου ο οποίος πέθανε στα Κανάλια Μαγνησίας σε ηλικία 83 ετών.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ύπνου του και κατέρρευσε. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.
Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά, ένα εκ των οποίων ο γνωστός ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας Αντώνης Παπανικολάου.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στα Κανάλια.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.