Μέχρι τις 23 Φλεβάρη έχει περιθώριο ο Ολυμπιακός να αποκτήσει ψηλό για να τον έχει διαθέσιμο στον δεύτερο γύρο του Top 16 και η αγωνία κορυφώνεται.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν αποκτήσει… χθες τον Τζόι Ντόρσεϊ αν δεν υπήρχε στη μέση η Γαλατάσαραϊ. Πλέον έχοντας ουσιαστικά δεδομένο την επιθυμία του Αμερικανού σέντερ να επιστρέψει στο λιμάνι, περιμένουν να αποδεσμευτεί από την τουρκική ομάδα. Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να επιμένει πως δεν θα αποχωρήσει ο 32χρονος άσος, ωστόσο είναι δεδομένο πως η ρήξη στη σχέση τους είναι υπαρκτή και μάλλον δεν επιδέχεται… επιδιόρθωση. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει, πάντως, διάθεση να αποζημιώσει την Γαλατά για να πάρει τον παίκτη και θα περιμένει λίγες ακόμη μέρες για να δει αν θα μείνει ελεύθερος.
Από εκεί κι έπειτα, οι Πειραιώτες φροντίζουν να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να μην μείνουν χωρίς ψηλό περιμένοντας μάταια τον Ντόρσεϊ. Εξετάζονται λύσεις τόσο από την Ευρώπη (που όμως αυτό συνεπάγεται πως θα πρέπει να αγοράσουν συμβόλαιο) όσο και από τις ΗΠΑ. Μια περίπτωση που είχε εξεταστεί και το Νοέμβριο είναι ο Τζεφ Έιρς. Ο 28χρονος σέντερ (2,06μ.), νούμερο 31 στο ντραφτ του 2009, και αγωνίζεται στο NBDL όπου φέτος έχει 16,3 πόντους, 9,5 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1,3 τάπες σε 32,7 λεπτά κατά μέσο όρο. Είναι δύσκολο να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και ίσως συζητηθεί σοβαρά η απόκτησή του.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.