Ένα μυστηριώδες κουφάρι που ξεβράστηκε σε παραλία του Μεξικού έχει προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις στο διαδίκτυο για το τι μπορεί να είναι. Το νεκρό πλάσμα ήταν σε τόσο προχωρημένη αποσύνθεση που κανείς δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να πει με ασφάλεια ποιο από τα γνωστά ζώα θα μπορούσε να είναι.
Οι θεωρίες στο διαδίκτυο, όπως ήταν αναμενόμενο, «οργίασαν». Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι πρόκειται για ένα ανθρωπόμορφο ψάρι, ενώ κάποιοι άλλοι είδαν έναν εξωγήινο.
Το νεκρό ζώο βρέθηκε στην παραλία της νήσου Σεράλβο κοντά στην ακτή της μεξικάνικης πολιτείας Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ (Νότιας Κάτω Καλιφόρνιας).
Ο ψαράς που βιντεοσκόπησε το πλάσμα ακούγεται στο βίντεο να λέει: «Αυτό το πλάσμα είναι ο διάβολος ή μια σειρήνα, ποιος ξέρει τι από τα δύο;».
Και συνεχίζει την περιγραφή: «Έχει ουρά, μαλλιά, ένα στόμα σαν ανθρώπου και δύο κέρατα. Πολύ περίεργο ζώο».
Στο ίδιο βίντεο ακούγεται ένας άλλος άνδρας να επιμένει ότι πρόκειται για ένα πλάσμα μισό άνθρωπος και μισό ψάρι.
Κάποιοι από τους διαδικτυακούς σχολιαστές υποστήριξαν ότι μάλλον μοιάζει με θαλάσσιο ιγκουάνα ή με δελφίνι.
Υπήρξαν και εκείνοι που υπέθεσαν ότι είναι ένας εξωγήινος που δεν άντεξε την ατμόσφαιρά μας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.