Απεβίωσε λόγω ανακοπής το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου ο πολύ γνωστός καρδιολόγος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Φώτης Παπαλυσάνδρου σε ηλικία 61 ετών.
Γεννήθηκε το 1961 στην Κύπρο και από το 1995 ζούσε στη Μυτιλήνη και υπηρετούσε ως Συντονιστής- Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Διετέλεσε πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και για περισσότερα από 10 χρόνια αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου.Ας σημειωθεί ότι στις 9 Ιουνίου κατέληξε η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Σουλτάνα Ρεπάνη.
πηγη-stonisi.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ;