Κάλεσμα αντιφασιστικών οργανώσεων στη μνήμη του μουσικού που δολοφονήθηκε από μέλη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής
Πριν από ακριβώς 8 χρόνια, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιείται, στη μνήμη του, η καθιερωμένη συγκέντρωση στο Κερατσίνι.

Ραντεβού στην οδό Παύλου Φύσσα 60
Στις 17.30 του Σαββάτου, 18 Σεπτεμβρίου, αντιφασιστικές οργανώσεις έδωσαν ραντεβού στην οδό Παύλου Φύσσα 60, για να τιμήσουν τη μνήμη του αντιφασίστα μουσικού που έπεσε νεκρός από το μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης.



Παρούσα και η μητέρα – σύμβολο του Π. Φύσσα, Μάγδα, της οποίας η στάση εμπνέει, από την ημέρα της δολοφονίας του και καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, αμέριστο σεβασμό στην ελληνική κοινωνία.
ethnos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.