Προβλήματα προκλήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο από την κακοκαιρία.
Πλημμύρες σημειώθηκαν στον 5ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος όπου στεγάζονται οι παθολογικές κλινικές. Νερά άρχισαν να στάζουν από το ταβάνι στον πέμπτο όροφο όπως μπορείτε να δείτε.
Πηγή: thebest.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.