Πήγε για μαλλί και βγήκε… ξυλοδαρμένος.
Ο λόγος για νεαρό άντρα ο οποίος σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή) επεχείρησε να κλέψει μία σακούλα με προσωπικά αντικείμενα πεζού. Ωστόσο έγινε άμεσα αντιληπτός με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί από τον παθόντα αλλά και περαστικούς.
Η συνέχεια ήταν επώδυνη για τον δράστη καθώς μέχρι να παραληφθεί από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκε την επίθεση αυτών που τον ακινητοποίησαν.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ζαίμη στο ύψος των ΕΛΤΑ.

Πηγή: Patrastimes.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.