Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν εναντίον των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δυο Έλληνες που είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε δημόσιο χώρο στην Πάτρα μαζί με άλλα έξι άτομα. Μάλιστα, ο ένας αποπειράθηκε να αρπάξει το υπηρεσιακό όπλο ενός αστυνομικού!
Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πείσουν τους κατασκηνωτές να αποχωρήσουν από το σημείο όπου είχαν στήσει τα αντίσκηνά τους, σε χώρο που ανήκει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι δυο δράστες τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους με γροθιές και κλωτσιές, ενώ ταυτόχρονα τους εξύβριζαν και τους απειλούσαν.
Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν, τους έβαλαν χειροπέδες και τους προσήγαν στο Β΄ αστυνομικό τμήμα, όπου όμως συνέχισαν να προβάλλουν αντίσταση και ο ένας έσπασε μια πόρτα! Τελικά, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών ο οποίος τους άσκησε δίωξη για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, απειλή, εξύβριση, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
protothema.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Οταν οί αύτοδιοικητικοί γίγαντες τού θιάσου ξεκουμπιστούν, όταν έπανέλθουν στήν πρό τής ύποδειχθείσης τής έκλογής των κατάσταση καί άνακτήσουν τό πραγματικό τους μπόι, τότε θά άντιληφθούν καί οί πέτρες ότι άκόμα καί οί συμπαθέστατοι νάνοι θά φαντάζουν πελώριοι.