Ένα μωρό 10 μηνών μεταφέρθηκε από την Ηλεία στην Πάτρα με κατάγματα αλλά και εγκαύματα στο σώμα του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το flamis.gr, το μωράκι νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως είχε υποστεί κακοποίηση.
Οι γιατροί του Καραμανδανείου ειδοποίησαν τις Αρχές για να γίνει έρευνα σε σχέση με την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη.
Φωτογραφία: Unsplash.com
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
