Επίθεση από μετανάστες δέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος του Lepanto Αλέξανδρος Κογκόλης, στην περιοχή της παλιάς ΑΒΕΞ, ενώ βιντεοσκοπούσε με το συνέργειο του Lepanto τις απόπειρές τους να πηδήξουν τα κάγκελα και να μπουν στο λιμάνι.
Πιο συγκεκριμένα, μετανάστης τον έπιασε από τον λαιμό, ενώ από πίσω, μέλος της ίδιας ομάδας, προσπάθησε να τον τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο.
Ευτυχώς ο μετανάστης δεν κατάφερε να προκαλέσει τραύμα στον δημοσιογράφο, αφού το αιχμηρό αντικείμενο τρύπησε το μπουφάν του δημοσιογράφου στο ύψος της μασχάλης.
Πηγή: lepantortv

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.