Σε έξι χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο στην Πάτρα, ένας Έλληνας, για την κακουργηματική πράξη, της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος νεαρού, σε επεισόδιο που είχε γίνει ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου 2011 έξω από δημοφιλές μπαρ της πόλης.
Επρόκειτο για μια χαρακτηριστική περίπτωση, του πως μπορεί να καταλήξει ένας καυγάς για ασήμαντη αφορμή από παρεξήγηση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλα έγιναν επειδή ο κατηγορούμενος, κατά την είσοδό του στην τουαλέτα του καταστήματος, λόγω του συνωστισμού έπεσε πάνω στο θύμα, με αποτέλεσμα να χυθεί το ποτό του.
Το θύμα, γιός καθηγητή της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, γρονοκοπήθηκε και κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση και με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο δράστης, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί για βαριά σωματική βλάβη, σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή, ωστόσο, κατά της απόφασης άσκησε έφεση η Εισαγγελία ζητώντας μετατροπή της κατηγορίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως και καταδικάστηκε.
Πηγή: dete.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.