Κλήση για επέμβαση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών, το μεσημέρι της Πέμπτης όταν διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν καπνοί στον χώρο των χειρουργείων!
Εκείνη την ώρα μάλιστα ήταν σε εξέλιξη προγραμματισμένο χειρουργείο το οποίο διεκόπη, ενώ έγινε αναστολή και των υπολοίπων χειρουργείων στο νοσοκομείο.
Τελικά οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι είχε προκληθεί βραχυκύκλωμα στον ηλεκτρικό πίνακα, χωρίς το περιστατικό να πάρει διαστάσεις.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.