Νεκρός, σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε στις 9.00 περίπου σήμερα το πρωί, μέσα στο σπίτι του, στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου, ένας άνδρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrastimes.gr, τον άνδρα εντόπισαν άνδρες της αστυνομίας μετά από κλήση του ιδιοκτήτη του σπιτιού, καθώς δεν έδινε σημεία ζωής ο ενοικιαστής του.
Ο άνδρας, που φέρεται ως μοναχικό άτομο, ήταν περίπου 45 ετών, σύμφωνα με το patrastimes.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι διερευνούν τα αίτια θανάτου του άνδρα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.