Αίσιο τέλος είχε ο τοκετός μιας γυναίκας με κορονοϊό στην Πάτρα, καθώς μπόρεσε να γεννήσει με απόλυτη ασφάλεια μετά από καισαρική τομή και να δώσει ζωή σε ένα υγιέστατο αγοράκι.
Η γυναίκα ήταν θετική στον κορονοϊό και νοσηλευόταν έγκυος στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» στην Πάτρα. Σύμφωνα με το gnomip.gr, τα έμπειρα χέρια του διευθυντή της μαιευτικής κλινικής, Κωνσταντίνου Σκουρλά επέτρεψαν στη γυναίκα να γίνει μητέρα μετά από καισαρική τομή, στην 38η εβδομάδα κύησης.
Τόσο η νέα μητέρα όσο και το μωρό της, χαίρουν άκρας υγείας. Μάλιστα, σημειώνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η ιατρική ομάδα της Μαιευτικής Κλινικής διαχειρίζεται τέτοιο περιστατικό στη διάρκεια της πανδημίας με αίσιο αποτέλεσμα για την μητέρα και το μωρό της.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.