Είναι ηλικίας 14 ημερών έως επτά μηνών – Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία
Έξι βρέφη με κορωνοϊό νοσηλεύονται στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για βρέφη ηλικίας από 14 ημερών έως 7 μηνών, μεταξύ των οποίων και δίδυμα παιδιά 20 ημερών.
Μέχρι στιγμής, τα βρέφη εμφανίζουν ήπια συμπτώματα. Παρακολουθούνται στενά από τους γιατρούς ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας τους.
Έντονη είναι, όμως, η ανησυχία από την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αχαΐα η οποία κατέγραψε χθες 679 κρούσματα, χωρίς ευτυχώς αυτό να αποτυπώνεται και σε πίεση στο σύστημα υγείας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.