Πάτρα: Ένταση προκλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα μεταξύ του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού και του προέδρου τη Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργου Καλλιακμάνη.
Αφορμή ήταν η αναφορά της Ζήνας Κουτσελίνη στην τοποθέτηση του δικηγόρου των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα Κωνσταντίνου Λέων ότι η σήμανση θα έπρεπε να είχε σφραγίσει το ακίνητο από τον θάνατο της γυναίκας. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Καλλιακμάνης είπε στον εκδότη της ΜΠΑΜ ότι εκμεταλλεύεται τον χαμό των τριών παιδιών. “Δεν ντρέπεστε λίγο; Αν δεν ήταν οι δημοσιογράφοι θα έλεγαν ότι τα παιδιά “έφυγαν” από “θέλημα Θεού” απάντησε σε έντονο ύφος ο Πέτρος Κουσουλός. “Δείτε τι έκαναν οι συνάδελφοι σας στην Πάτρα” τόνισε.
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:
ereportaz.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.