Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία στην Πάτρα, η οποία ειδοποιήθηκε ότι άνδρας τηλεφώνησε στα γραφεία της ΑΑΔΕ και είπε πως θα μπουκάρει με καλάσνικοφ στις δύο εφορίες της Πάτρας.
Κινητοποιήθηκε η Αμεση Δράση Πατρών. Στην Γ και Α ΔΟΥ Πατρών παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις.
πηγή : newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.