Πάτρα: Άνοιξαν τη μηχανή του αυτοκινήτου και έπαθαν πλάκα – Αυτές είναι οι πρωτοφανείς εικόνες [pics]

1 Min Read

Αφωνοι έμειναν οι λιμενικοί, μπροστά σε αυτό που αντίκρυσαν όταν άνοιξαν το χώρο της μηχανής Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο επρόκειτο να ταξιδέψει με πλοίο από το λιμάνι της Πάτρας για Ιταλία.

-Advertisement-
fitcare

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο χώρο του κινητήρα, βρήκαν έναν άνθρωπο! Ο αλλοδαπός ήταν κρυμμένος από 45χρονο διακινητή, προκειμένου να τον μεταφέρει παράνομα στην Ιταλία.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού: “Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας και συγκεκριμένα από στελέχη του Γρ. Ασφαλείας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα σε Ι/Χ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατελήφθη ο οδηγός του να μεταφέρει εντός του χώρου του κινητήρα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη έναν αλλοδαπό.

Από την Υπηρεσία μας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και το ανωτέρω Ι/Χ όχημα. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον της A’ Ανακρίτριας Πάτρας.”

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Οι εικόνες μετά τον έλεγχο στο λιμάνι

patra1 1 | Lamianow.gr patra2 1 | Lamianow.gr patra3 1 | Lamianow.gr 

Πηγή: patrastimes.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *