Πάτρα: 8χρονη υπέστη ηλεκτροπληξία από αυτοσχέδια καλωδίωση

1 Min Read

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου μία οκτάχρονη, η οποία υπέστη ηλεκτροπληξία, όταν ήλθε σε επαφή με αυτοσχέδια καλωδίωση ρεύματος, σε περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την αυτοσχέδια καλωδίωση την είχε κάνει μια 49χρονη, με σκοπό να συνδέσει την παροχή ρεύματος του σπιτιού της, από δύο δημοτικούς στύλους ηλεκτροφωτισμού, χωρίς όμως να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας.

Κάποια στιγμή και ενώ η 8χρονη βρισκόταν σε κοινόχρηστο χώρο, ήλθε σε επαφή με την αυτοσχέδια καλωδίωση, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Το παιδί διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενο.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία της οκτάχρονης δεν διατρέχει κίνδυνο, αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί του τμήματος Κάτω Αχαΐας μετέβησαν στην περιοχή και συνέλαβαν την 49χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *