Ο μηχανικός της Ferrari τον οποίο παρέσυρε με το μονοθέσιό του ο Κίμι Ράικονεν υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης – Η εξήγηση του Φινλανδού για το ατύχημα
Δίχως αμφιβολία το συμβάν που σημάδεψε το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν ήταν το ατύχημα κατά τη διάρκεια του πιτ στοπ της Ferrari. Ο Κίμι Ράικονεν φεύγοντας από τα πιτ παρέσυρε με τον πίσω αριστερό τροχό του έναν μηχανικό του.
Όπως έγινε άμεσα αντιληπτό το άτυχο μέλος της Scuderia είχε τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό πόδι.
Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν. Η Ferrari με επίσημη ενημέρωση της αποκάλυψε το μέγεθος της ζημιάς: “Δυστυχώς έχει υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης. Η σκέψη μας είναι με τον Φραντσέσκο. Μείνε δυνατός”.
Όπως ήταν φυσιολογικό για το συμβάν ρωτήθηκε και ο Κίμι Ράικονεν. Ο Φινλανδός είπε αυτό που φαίνεται και από το ριπλέι του ατυχήματος: “Δεν μπορώ να δω τι συμβαίνει πίσω μου. Η δουλειά μου είναι μόνο να περιμένω το πράσινο φως. Μόλις άλλαξε σε πράσινο, υπήρξε προφανώς πρόβλημα. Πρόκειται βεβαίως για μία πολύ άτυχη υπόθεση. Τώρα όμως υποθέτω, ότι βρίσκεται σε καλά χέρια”.
Την ίδια ώρα οι φωτογραφίες του άτυχου μηχανικού κάνουν το γύρο του διαδικτύου:



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.