Πατάτες φούρνου με δενδρολίβανο

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Συστατικά…

1 κιλό πατάτες
2-3 κ.σ. λάδι
1 κ.γλ. πάπρικα
3 κ.γλ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1 κ.γλ. σκόρδο λιωμένο
1/2 κ.γλ. αλάτι

Οδηγίες

Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις απλώνουμε στο ταψί. Τις περιχύνουμε με το λάδι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα, το σκόρδο και το περισσότερο από το δεντρολίβανο.

Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και τις πασπαλίζουμε με αλάτι και το υπόλοιπο 1 κουταλάκι γλυκού δεντρολίβανο. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 220°C για 20-30 λεπτά μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν.

Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά να πάρουν χρώμα, ανακατεύοντας 2-3 φορές.
Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version