«Η Ελλάδα βρίσκεται για 7ο χρόνο σε μνημόνιο όταν όλες οι χώρες με αντίστοιχα προβλήματα μπήκαν αργότερα και ήδη έχουν εξέλθει, και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ συμπεριφέρονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.
Όπως σημειώνει, «παντού υπήρξε στοιχειώδης συνεννόηση εκτός από την Ελλάδα, όπου η ΝΔ είχε άλλη συνταγή και ο ΣΥΡΙΖΑ μαγική λύση.
Το αποτέλεσμα της ανευθυνότητάς τους το πληρώνει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός και η νέα γενιά που μεταναστεύει.
Όποιος αρνείται και σήμερα τη συνεννόηση και την ανάγκη εθνικής γραμμής για κρίσιμα ζητήματα όπως το χρέος και τα πλεονάσματα προτάσσοντας το μικροκομματικό του συμφέρον προσφέρει πολύ κακές υπηρεσίες στη χώρα και τους πολίτες της.
Η πρόταση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά είναι πρόταση εξόδου από τα μνημόνια. Οι αντιπαραθέσεις για τα αυτονόητα είναι προάγγελος επιμήκυνσης της ταπεινωτικής εποπτείας της χώρας και κανένας δεν έχει αυτό το δικαίωμα, ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Μητσοτάκης».
Πηγή: newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.