Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, το Σάββατο 24/10 για τον αγώνα της Κυριακής 25/10 στις 18:15 στη Ριζούπολη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.
O Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος
99. Κατσίκας Παναγιώτης
2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
4. Adejo Daniel
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
23. Σκόνδρας Ιωάννης
24. Βύντρα Λουκάς
29. Bahanack Patrick
50. Asigba Mark
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
7. Βασιλόγιαννης Ανδρέας
16. Bejarano Danny
25. Βασιλακάκης Θεόδωρος
61. Μπουλούλης Κωνσταντίνος
77. Villalba Leonardo
9. Bianconi Miguel
11. Καραμάνος Αναστάσιος
18. Romanic Lazar
19. Arabuli Bachana
70. Deletic Milos

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.