Επιστροφή στις προπονήσεις την Παρασκευή 15/5 για τους παίκτες της Λαμίας και το πρωί και το απόγευμα τόσο στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Άμπλιανη όσο και στο ΔΑΚ Λαμίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου γυμνάστηκαν χωρισμένοι σε γκρουπ ακολουθώντας πιστά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

Τις προηγούμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και όλα τα μέλη του σταφ πραγματοποίησαν τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού τα οποία ήταν όλα αρνητικά, υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.











Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.