Μια ακόμη νίκη την 9η σε 9 εντός έδρας αναμετρήσεις πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΣ Λαμία στο ΔΑΚ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αν και ζορίστηκε στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης επιβλήθηκε με 2-1 του Αιγινιακού ο οποίος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πίεσε τον ΠΑΣ ακόμη και για την ισοφάριση μέχρι και στις καθυστερήσεις.
Το 1-0 έγινε στο 18′ από τον Βάντερσον μετά από κάθετη μπαλιά του Βασιλόγιαννη ενώ στο 30΄ο Τζόκιτς έκανε το 2-0 μετά από μεγάλο λάθος του Λιόλιου στα μετόπισθεν του Αιγινιακού.

Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς με το γκολ του Γκατσολάρι στο 67΄αλλά παρότι πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Η Λαμία μετά και την σημερινή της νίκη έπιασε ξανά την κορυφή και τον Απόλλων Σμύρνης, στους 46 βαθμούς. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΣ, εκτός έδρας με τον Κισσαμικό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, ήρθε στο 10’, όταν ένα μακρινό σουτ του Όμο πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Τόλιου. Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Γιάννη Βλάχου. Ο Σκραπάρας πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 17’, μπήκε το πρώτο γκολ για τη Λαμία. Ο Βασιλογιάννης πάσαρε στον Βάντερσον, ο βραζιλιάνος ντρίπλαρε έναν αντίπαλο και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 30’ μπήκε και το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους. Ο Λιόλιος έκανε το λάθος, η μπάλα έφτασε στον Τζόκιτς, με τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται, σε τετ-α-τετ απέναντι από τον Τόλιο να σκοράρει για το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Λαμία είχε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Βασιλογιάννης σέντραρε, ο Ντουρμισάι έκανε την προβολή, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια του Τόλιου. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βάντερσον βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού, με τον τελευταίο να αποκρούει. Στο 67’ ήρθε και το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Η άμυνα της Λαμίας έκανε το λάθος, ο Γκατζολάρι επωφελήθηκε, βρέθηκε απέναντι από τον Πίτκα και μείωσε σε 2-1. Τρία λεπτά αργότερα, ο Αιγινιακός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως το σουτ του Ζγκούρι πέρασε λίγο άουτ. Στο 77’, ο ίδιος παίκτης ανησύχησε τον Πίτκα, όμως το διαγώνιο σουτ του πέρασε άουτ.

Σκόρερ: 17′ Βάντερσον, 30′ Τζοκιτς – 67′ Γκατζολάρι
Κόκκινη: –
ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ρότσα (87’ Αυγενικού), Όμο, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (79’ Καραγιάννης), Ντουρμισάι (77’ Τσούκαλος)
Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Παντεκίδης, Λιόλιος, Μήλιος, Γκατζολάρι, Σκραπάρας (58’ Ζγκούρι), Μουκίδης, Φασίδης, Γιοσανγκίμ (82’ Κυριλίδης).

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Τζάνης (Τρικάλων)




Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.