Με απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Άμπλιανη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, την Παρασκευή 21/2 για τον αγώνα του Σαββάτου 22/2 στις 20:00 στο ΔΑΚ Λαμίας με αντίπαλο τον Άρη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2019-2020.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.
30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος
40 Devis Epassy
4 Adejo Daniel
5 Τζανετόπουλος Άνταμ
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς
27 Scarduelli Vanderson
29 Bahanack Patrick
6 Niasse Ibrahima
7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
21 Δημούτσος Έλιν
34 Σάλιακας Εμμανουήλ
61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος
9 Bianconi Miguel
10 Tyronne
11 Καραμάνος Αναστάσιος
18 Romanic Lazar
19 Sassi Ismail
33 Αραβίδης Χρήστος
77 Villalba Leonardo

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.