Με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όμορφες μελωδίες στο εορταστικό κλίμα των ήμερων, κατάφερε να μοιράσει χαμόγελα στους ασθενείς που περίμεναν έξω από τα Επείγοντα του ΠΓΝΛ, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Πρόκειται για τον Dj Αργύρη Μπασιάνα που είχε την ιδέα να διασκεδάσει τον κόσμο, ασθενείς και ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που περνούν αυτές τις άγιες ημέρες στο νοσοκομείο, στήνοντας τα μηχανήματα του έξω από τα ΤΕΠ.
Φυσικά και ξεσήκωσε τους πάντες…
Δείτε τα βίντεο:
Δείτε φωτογραφίες:






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.