Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης της πίτας της, πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στο cafe-bar Venezia παρουσία της Ευρωβουλευτή Ελίζας Βόζεμπεργκ η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας. Παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και φίλων της “Νέας Δημοκρατίας” o Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας κ. Σπύρος Κωσταράς ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά. Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για πολιτικές νίκες για την Νέα Δημοκρατία -όπως και οι υπόλοιποι- σε όλες τις αναμετρήσεις σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Το παρών έδωσαν ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ και Βουλευτής Φθιώτιδας του κόμματος στο Νομό, Χρήστος Σταικούρας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Οικονόμου, η Ελένη Μακρή Θεοδώρου ο Γιώργος Κοτρωνιάς καθώς και ο Αντιπεριφερειαρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραϊσκος, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο πρώην Υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος, Δημοτικοί αλλά και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας:

Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Για παιδικό πάρτυ καλα ήταν !!!!!! Πως σε κατάντησαν μου νουδουλα μου
Του χρόνου η εκδήλωση να γίνει σε παιδότοπο…