Πριν από λίγους μήνες ο Χάρης Σιανίδης είχε περιγράψει στην κάμερα του Πρωινού πως γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα νυχτερινό κέντρο άνω κάτω επειδή δεν μπορούσαν να της δώσουν τζάμπα πρώτο τραπέζι πίστα!
Όπως ανέφερε τότε: «Φώναζε, ούρλιαζε με τους μετρ, με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε «Εγώ είμαι η τάδε! Ντροπή! Θα σας εκδικηθώ! Θα πω στους φωτογράφους να μη βγάλουν ούτε μία φωτογραφία!» και τώρα αποκαλύπτει και το όνομα της παρουσιάστριας.
Το περιστατικό αφορούσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χάρης Σιανίδης περιγράφει:«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν. Μετά το μετάνιωσα και λίγο, ίσως έφταιγα κι εγώ. Ήρθε στο μαγαζί. Της είχα κανονίσει εγώ τη γιορτή της. Δεν μπορούσε να είναι στο καλύτερο τραπέζι, που δικαιωματικά αξίζει και σε έναν celebrity. Έκατσε σε ένα δεύτερο τραπέζι. Όμως κι εμείς έχουμε ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους, γιατί κι εγώ έχω ανάγκη τη Σπυροπούλου να έρθει.»
Πηγή: zappit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.