Παρολίγον τραγωδία στην Κέρκυρα: Πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Άσχημες μνήμες ξύπνησε περιστατικό που συνέβη στην Κέρκυρα, όταν πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το voria.gr, η μητέρα του παιδιού και εν διαστάσει σύζυγος του άνδρα, προχώρησε σε καταγγελία ότι ο πατέρας του παιδιού το είχε ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητο. Ο άνδρας είχε παραλάβει το παιδί το νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής.

Λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα ενημερώθηκε από το ίδιο το παιδί ότι είχε εγκαταλειφθεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο. Ο πατέρας του παιδιού επέστρεψε περίπου μισή ώρα αργότερα και συνελήφθη, ενώ ο ανήλικος παραδόθηκε στη μητέρα του.

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τραγωδία εάν το παιδί δεν γινόταν γρήγορα αντιληπτό ότι βρίσκεται στο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.