Μια 89χρονη γυναίκα έπεσε θύμα αγνώστου άνδρα ο οποίος προσποιούμενος τον διανομέα τοπικού σούπερ μάρκετ, μπήκε στο σπίτι της στην Ελάτεια του Δήμου Τεμπών και της έκλεψε τις οικονομίες της, που ανέρχονταν σε 8.500 με 9.000 ευρώ.
Ο άνδρας, λέγοντας στην ηλικιωμένη ότι, εκ μέρους του μάρκετ διανέμει χαρτί υγείας, κατάφερε να μπει στο σπίτι της και με τη μέθοδο της απασχόλησης της έκλεψε τα χρήματα.
Πηγή: Ελευθερία

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.