Οι αποχωρήσεις προηγούνται των μεταγραφών απ’ ό,τι φαίνεται στον ΠΑΣ Λαμία. Το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Αμπντούλ Οσμάν ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως μία από τις μεταγραφές που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Ο υψηλόσωμος χαφ δεν μπόρεσε να πείσει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ότι θα μπορέσει να προσφέρει στη συνέχεια της χρονιάς και έτσι συμφώνησε με τη διοίκηση για τη λύση της συνεργασίας του.
Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Abdul Osman.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.