Παρελθόν από τον Άρη είναι όπως όλα δείχνουν ο Μαντζίντ Μπουγκέρα, αφού ο παίκτης δεν βρίσκεται καν πλέον στη Θεσσαλονίκη.
Ο Αλγερινός δεν βρισκόταν στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, αλλά ούτε και στο βραδινό δείπνο και εκείνο που βγαίνει είναι πως έχουν πέσει οριστικά οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους».
Εδώ και μέρες ο παίκτης βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα για να λύσει το συμβόλαιο του, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.