Παρελθόν από τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου αποτελεί ο Δήμητρης Νάσιος. Ο έμπειρος επιθετικός αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από την ομάδα του λιμανιού.
Όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά: “Θέλω να ευχαριστήσω τους πρώην πλέον συμπαίκτες μου και όλους όσους συνεργάστηκα στον Άρη τους τελευταίους μήνες. Η απόφαση περί αποχώρησης μου οφείλεται σε καθαρά προσωπικούς λόγους. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει”.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.