Να παραταθεί η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024 αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένας και Ίριδας με σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.
Η εισαγγελέας τόνισε πως πρέπει να παραταθεί για ένα ακόμα ένα εξάμηνο η προφυλάκιση της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, σημειώνοντας ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής και πως η κατηγορούμενη είναι ύποπτη τέλεσης νέων πράξεων.
«Φέρεται να έδρασε με ιδιαίτερη σκληρότητα και μεθοδευμένα και υπάρχει κίνδυνος διάπραξης νέων αδικημάτων, να διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση για ακόμα ένα εξάμηνο έως τις 30/9/2024», είπε η εισαγγελέας.
Από την πλευρά της, η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αντέτεινε πως πρέπει να αρθεί η προσωρινή κράτηση.
Η δίκη θα συνεχιστεί με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος είναι πρώτος μάρτυρας στη δίκη.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.