Ο φωτογράφος του πρακτορείου Eurokinissi Θανάσης Καλλιάρας βρέθηκε τα ξημερώματα σε αρτοποιείο στα Τρίκαλα και κατέγραψε με το φακό του βήμα βήμα την παρασκευή της παραδοσιακής λαγάνας.
Καρέ καρέ η παρασκευή παραδοσιακής λαγάνας σε αρτοποιείο των Τρικάλων τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.



Σακιά με αλεύρι που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή παραδοσιακής λαγάνας

Ετοιμη η ζύμη για την παρασκευή παραδοσιακής λαγάνας

Ζύγισμα και τελευταίες ετοιμασίες για φούρνισμα


Ο αρτοποιός ρίχνει σουσάμι σε παραδοσιακές λαγάνες λίγο πριν το ψήσιμό τους


Αρτοποιός ξεφουρνίζει τις λαγάνες από τον φούρνο

Ετοιμες οι λαγάνες, φρέσκες και ζεστές
Πηγη-iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.