Συνεχίζεται η κατάληψη στο Γυμνάσιο και Λύκειο Μοσχοχωρίου! Όπως οι ίδιοι οι μαθητές αναφέρουν υπάρχει έλλειψη διδακτικού προσωπικού για τα μαθήματα της Βιολογίας και της Χημείας και παρά τις οχλήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς δεν έχει δοθεί λύση. Έτσι αποφάσισαν να “κλείσουν” το σχολείο τους μέχρι να εισακουστούν!

Το μεσημέρι της Πέμπτης αντιπροσωπεία των μαθητών είχε συνάντηση με τον διευθυντή Β’ βαθμιας Εκπαίδευσης κ. Πιλιτζίδη ο οποίος τους υποσχέθηκε ότι θα καλυφθούν οι 2 ώρες της Βιολογίας στην Κατεύθυνση της Γ’ Λυκείου ωστόσο η συνάντηση που είχαν με τον κ. Δημητρίου αναβλήθηκε για την Παρασκευή από όπου και θα ξεκαθαρίσει η στάση τους σχετικά με την κατάληψη. Οι ίδιοι είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη επ’ αόριστον εφόσον δεν βρεθούν λύσεις με το διδακτικό προσωπικό.

Να σημειωθεί πως οι μαθητές έχουν στο πλευρό τους γονείς και εκπαιδευτικούς ζητώντας το… αυτονόητο. Καθηγητές προκειμένου να πραγματοποιούνται τα μαθήματα της Χημείας και της Βιολογίας όπου υπάρχουν ελλείψεις σε όλες τις τάξεις.
Δείτε τι δηλώνει ο πρόεδρος του 15μελους του σχολείου Θάνος Καυκιάς

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.