Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να υπάρξει η τελική επαφή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Βαγιαννίδη για το συμβόλαιό του, που λήγει στο τέλος της σεζόν.
Η πλευρά του νεαρού δεξιού μπακ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, αλλά όπως τονίζεται προτεραιότητά του παραμένει η παραμονή στους «πράσινους».
Σε περίπτωση παραμονής του Βαγιαννίδη και μετά την αποχώρηση του Αποστολάκη για τον ΑΠΟΕΛ, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας (εφόσον φύγει και ο Ματίας Γιόχανσον).
πηγή: Sport-FM

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.