Την παραίτηση της από την θέση της αντιδημάρχου Λαμιέων υπέβαλλε το πρωί της Δευτέρας 8/8/2022 η Αμαλία Ποντίκα, η οποία έγινε αποδεκτή το απόγευμα της Τρίτης 9/8/2022 από τον δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραϊσκο. Στην επιστολή της η κ. Ποντίκα διευκρινίζει τους λόγους της παραίτησης της από την θέση της αντιδημάρχου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σημειώνει ωστόσο ότι παραμένει ως Δημοτική σύμβουλος.
Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές του 2019 η Αμαλία Ποντίκα ήταν η πρώτη γυναίκα -σε σταυρούς (1466)- του ψηφοδελτίου του νυν δημάρχου “Περήφανη Πόλη”.
Διαβάστε την επιστολή παραίτησης της

Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Κόσμημα για την πόλη μας.
Η συγκεκριμένη κυρία είναι σοβαρό, ταλαντούχο πρόσωπο με σπουδές υψηλού επιπέδου, και έχει αναλάβει να κάνει δουλειές που τις κοιτάς και χαζεύεις…. Και πολύ ασχολήθηκε…..Είναι ΠΟΛΛΗ για το συγκεκριμένο αυτοδιοικητικό σχήμα.