Παραλίγο τραγωδία το μεσημέρι της Παρασκευής στην παραλία Αχιλλείου, στον Πτελεό, στα όρια των νομών Μαγνησίας και Φθιώτιδας, όταν μια ηλικιωμένη λουόμενη έχασε τις αισθήσεις της μέσα στη θάλασσα.
Λουόμενοι που βρίσκονταν στο σημείο αντιλήφθηκαν την κατάσταση και αντέδρασαν άμεσα. Την ανέσυραν από το νερό και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ.
Ασθενοφόρο που βρισκόταν σε επιφυλακή στην Πελασγία έσπευσε στο σημείο, καθώς ήταν το πλησιέστερο διαθέσιμο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου οι γιατροί και οι διασώστες κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την επαναφέρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaNow, η 80χρονη είναι πλέον εκτός κινδύνου.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Τυχερή η γιαγιά. μπράβο στους διασώστες
to kantili exei akomi ladi