Την παραίτηση του υπέβαλλε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Χρήστος Πασχαλίδης μετά την ανάρτησή στου Facebook όπου επικροτούσε την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα δήλωσε ότι επικοινώνησε άμεσα με τον δημοτικό σύμβουλο και τον προέτρεψε να ζητήσει συγγνώμη, χαρακτηρίζοντας παράλληλα αδικαιολόγητα τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του.
Απέδωσε δε το συμβάν στο νεαρό της ηλικίας του Χρήστου Πασχαλίδη, επισημαίνοντας ωστόσο ότι τα όσα έγραψε δεν δικαιολογούνται.

Πηγή: thetoc.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.