Παπακώστα: Το Υπουργείο θα πληρώσει το πρόστιμο της 90χρονης με τα τερλίκια

1 Min Read

Η Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε μάλιστα ότι το περιστατικό ελέγχθηκε και ότι «ως προς τη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στην ηλικιωμένη, αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν καθόλου».

-Advertisement-
fitcare

«Ρώτησα εγώ εδώ τους αρμοδίους και μου είπαν πώς ακριβώς συνέβη. Από εκεί και πέρα, για να μην είμαστε υποκριτές, θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα να αποφασίσουμε αν από μια ηλικία και πάνω θέλουμε να απαλλάσσονται οι πολίτες από την ευθύνη που ο νόμος σήμερα ορίζει. Εδώ είναι η βουλή, αύριο να νομοθετήσουμε διαφορετικά», είπε η υφυπουργός.

Σε κάθε περίπτωση «η αστυνομία δεν πρέπει να στοχοποιείται και να πυροβολείται γιατί εφάρμοσε τον νόμο, καλό ή κακό» πρόσθεσε η Κατερίνα Παπακώστα.

Σχετικά με το πρόστιμο, η κυρία Παπακώστα ανέφερε ότι τα 200 ευρώ θα τα πληρώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «διότι το κράτος επέβαλε το πρόστιμο κατά νόμο».

-Advertisement-
KATSIAVOS
newsit.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *