Αν δεν λυθεί το θέμα της κεντρικής δι
διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, το ποδόσφαιρο θα καταρρεύσει. Δεν πρέπει οι ομάδες να παίζουν για το στοίχημα, αλλά για το πρωτάθλημα» δήλωσε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μιλώντας στον Real fm 97,8 και στην εκπομπή Real Sports με τον Παύλο Παπαδημητρίου.
“Δεν υπάρχει φως με το τηλεοπτικό. Προσπαθούμε στη Λίγκα για κεντρική διαχείρηση. Αν υπάρχει θέληση, θα βρεθεί λύση. Αν δεν υπάρχει όμως, θα δούμε καταστάσεις που θα απαξιώσουν το ποδόσφαιρο τελείως. Από τη μέρα που χάθηκε η κεντρική διαχείρηση, έχουν γκρεμιστεί πολλά στο ποδόσφαιρο όπως το είχα στο μυαλό μου. Θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι τέσσερις μεγάλοι. Μπορούν να πιέσουν καταστάσεις και αν θέλουν αυτοί όλα γίνονται. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια αυτή τη στιγμή και μακάρι να αποδόσει” ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Λαμία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.