Δεν λέει να… αποβάλει από τον οργανισμό του τον κορωνοϊό ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός φορ βρέθηκε θετικός στο τεστ για τέταρτη φορά μέσα σε έξι εβδομάδες, σύμφωνα με το ισπανικό «El Chiringuito».
Ο Ντιμπάλα είχε παρουσιάσει τα πρώτα συμπτώματα στα μέσα Μαρτίου και παρότι πλέον δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, η συγκεκριμένη εξέλιξη ίσως τον υποχρεώσει να παραμείνει σε καραντίνα.
Όλα αυτά, τη στιγμή που η Γιουβέντους αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στις 18 Μαΐου και η συμμετοχή του Ντιμπάλα, όσο είναι θετικός στον κορωνοϊό, είναι αδύνατη.
Ο Ντιμπάλα δεν είναι η μοναδική περίπτωση αθλητή ο οποίος αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα, μιας και ο τερματοφύλακας της Αταλάντα, Μάρκο Σπορτιέλο, αρχικά βρέθηκε θετικός, μετά αρνητικός και ξανά θετικός.
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.