Ο Ντέγιαν Λόβρεν έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε εκεί για να τον υποδεχτεί.
Μέσω Λονδίνου έφτασε στην Θεσσαλονίκη ο Ντέγιαν Λόβρεν περίπου στις 15.30, προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια.
Ο Κροάτης αμυντικός γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Δικεφάλου που βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτεί και αν τον καλωσορίσει στην πόλη, αλλά και στην ομάδα.
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου σε συμφωνία με την Λιόν και τον Λόβρεν, έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.
Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Κροάτη κεντρικού αμυντικού




Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.