Ένα μάρκαρισμα στον Μακ από τον Καπίνο στο 86′ και η απόφαση του Παππά να μη δείξει την άσπρη βούλα τίναξε το ντέρμπι στον αέρα.
Σε μια φάση όπου ο Μακ βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο από μαρκάρισμα του Καπίνο, με τον ρέφερι Παππά να μη δείχνει την άσπρη βούλα παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ, τίναξε στον αέρα το ντέρμπι.
Ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ των παικτών με τον Μακ εκτός εαυτού, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω διαμαρτυριών του Σλοβάκου στον επιπρόσθετο βοηθό Μήτσιο!
Με την αποβολή του Μακ, οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι διεκόπη με τις ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.