O ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Ομάρ Κόλεϊ να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους Θεσσαλονικείς, γνωρίζοντας τους συμπαίκτες του και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ημέρα γνωριμίας ήταν η Τετάρτη (11/09/24) στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ομάρ Κόλεϊ πάτησε για πρώτη φορά στο χορτάρι της Νέας Μεσημβρίας, κάνοντας προπόνηση με την φανέλα των ασπρόμαυρων.
Ο κεντρικός αμυντικός από την Γκάμπια δέχτηκε το… θερμό καλωσόρισμα των συμπαικτών του, όπως και οι Τιμουέ Μπακαγιόκο και Τζόναθαν Γκόμες. Μάλιστα ο 31χρονος θα βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους, οι Κίριλ Ντεσπόντοφ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα. Μοναδικός που απουσίαζε ήταν ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος συνέχισε με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.
Την Πέμπτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.