Μετά την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μειωθεί η πρωτοβάθμια ποινή των 4 αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Ρόμπερτ Μακ, θα κατατεθεί έφεση και για την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο για τον παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Υπάρχει άλλωστε δεδικασμένο από την υπόθεση της τιμωρίας του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί πρωτοβάθμια για το γεγονός ότι παίκτης του Πλατανιά δέχθηκε αντικείμενο (ανάλογη η περίπτωση στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα όπου δέχθηκε αντικείμενο ο Λαζαρίδης), κατέθεσαν έφεση σε δεύτερο βαθμό και δικαιώθηκαν.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.